oM OS

vORES HISTORIE

Betfray Blev Grundlagt Tilbage I 2016, Og Vi Har Siden Vundet
Flere Iværksætterpriser For Idéen Og Konceptet, Som Vi Er Utrolig Stolte Af.

Vi er fodboldfans og betting nørder ind til benet, men vi blev trætte af at skulle bruge mellem 50-200 kr hver gang vi skulle lave et bet på de forskellige bettingsites der findes. Derfor ville vi ændre måden man spiller på, til et fair og sjovere spil som alle kunne deltage i uden det skulle koste en formue.

The Betting Game
Derfor blev konceptet “The betting game” introduceret på siden, hvor man betaler et éngangsbeløb og modtager Betcoins som benyttes til, at placerer sine bets med igennem en turnering der varer mellem 20 dage og op til 3 måneder. Så er det ellers om at finde de bedste odds og kampe og håbe på man kan vinde så mange bets som muligt inden turneringen slutter, hvis man skal vinde nogle af de fede præmier.
Betting branchen

Over 3,8 mia mennesker følger en eller anden form for sport i dag. Det kan være ishockey, fodbold eller fremtrædende sportsgrene som Esport. Det har aldrig været nemmere at være sportsfan.

Betting er en indkoporeret del af sportsbegivenhederne, som giver fansene øget underholdningsværdi og mere spænding, lige meget om de sidder midt på stadionet eller hjemme i stuerne.

Lige siden gladiatorerne kæmpede mod hinanden i colosseum har betting været en del af sporten og verdenshistorien. I dag foregår det hele mere eller mindre online og spillerne er spredt ud på forskellige analysesider, forums og ved over 200 forskellige spiludbyderne. Selvom sport basalt set er baseret på teamwork, taktik og at der altid kan findes en vinder og en taber, så er betting industrien individuel, ugennemsigtigt og primært baseret på penge.

Det laver vi om på!
Vores mission er, at lave en komplet pakkeløsning til betting industrien med banebrydende koncepter, som danner et stærkere bånd mellem fans og klubber. Det skal handler mindre omkring penge, og mere om de sociale- og konkurrencemæssige aspekter vi oplever når vi ser, spiller eller snakker om vores elskede sport.
Betting turneringer

Man kan afprøve spilstrategier i vores betting turneringer, sammenligne spiludbydernes odds på det spil man har placeret på Betfray og kopiere kuponen direkte til deres foretrukne spiludbyder. Man kan oprette grupper, dele sportsviden, erfaring og spilforslag med hinanden og konkurrere i turneringer om at vinde fede præmier.

Vi vil redefinere ordet betting og være samlingspunktet for sports- og betting fans på verdensplan.

Team Betfray!

pexels-photo-1154757